HTML

AZ ÉN BIBLIÁM

Saját vallást hozok létre. Az egész biblia a blogra lesz kirakva. Tele lesz hasonlóan beteg mesékkel mint a keresztény biblia, de lesz benne még sok baromság. Viszont ez a vallás jól alkalmazkodik bárkihez! SOHA NE FELEDD: Nem szabálykönyv ez csak útmutatás!

Friss topikok

Linkblog

Sallav Istenei

2011.04.30. 15:17 gelegula

A Sallavnak nem Istene van, hanem Istenei. Miért? Mert szerintem sokkal jobban hangzik azért! Három Istene van ennek a vallásnak, amelyekről nemsokára részletes leírást fogok alkotni és persze egy részletes rajzot is feltöltök. Addig is a neveiket leírom:

Retupmoc: a lustaság, a kockaság és a tudás mindeható Istene.

Yenom: az átalakítás és a pénz Istene. (Értelmezd úgy, hogy a pénzből számítógépet veszel. A pénz átalakul számítógéppé. Kapizsgálod nem?)

Lohokla: a szerelem, a barátság, a szex, az öröm és a bánat elűzésének hatalmas Istene. (személyes kedvencem)

 

Érdekesség: a zsidók szerint aki nem követi a vallásukat azok gójok. A gójokat meglehet fosztani és nem is számít embernek aki gój. Tehát akkor ki utál kit? 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenbibliam.blog.hu/api/trackback/id/tr952866924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása